Title Image

Grafisk design og online marketing skal give mening

Suhr Grafik og Marketing er en enkeltmandsvirksomhed. For dig betyder det, at det er samme person, der følger din opgave fra start til slut og du får en personlig og nærværende kontakt. Det er vigtig for mig, at det stykke arbejde, jeg leverer, giver mening for dig og din virksomhed. Derfor har vi igennem hele processen, fra første ide til færdig resultat, en tæt dialog.

 

Mit navn er Helle Suhr Østergaard. Jeg brænder for at arbejde med grafisk design og online marketing. I bagagen har jeg 17 års erfaring inden for grafisk produktion og markedsføring på nettet. Jeg har arbejdet med alt fra visitkort, møbelkata­loger, prislister, emballage, banner, annoncer til udvikling og vedligeholdelse af hjemmesider, webshops, online medier, søgemaskineoptimering (SEO), adwords og nyhedsbreve.

 

Med mig som din samarbejdspartner vil du møde en ansvarsfuld, rutineret og glad person med en god portion humor. Jeg arbejder struktureret med stor kreativitet og har altid styr på mine deadlines. Jeg føler stor glæde ved at lave et godt stykke arbejde og lægger derfor stor præcision og flid i enhver opgave.

 

Har du lyst til at høre mere om Suhr Grafik og Marketing og hvad jeg kan tilbyde din virksomhed? Så er du meget velkommen til at kontakte mig og aftale et uforpligtende møde – jeg kommer gerne ud til en kop kaffe og en snak om, hvad grafisk design og online marketing kan gøre for din virksomhed.