fbpx

Om Suhr Grafik & Marketing

Suhr Grafik & Marketing er en enkeltmandsvirksomhed. For dig betyder det, at det er samme person, der følger din opgave fra start til slut og du får en jordnær og tryg kontakt. Det er vigtig for mig, at det stykke arbejde, jeg leverer, giver mening for dig og din virksomhed. Derfor har vi igennem hele processen, fra første ide til færdig resultat, en tæt dialog.

 

Mit navn er Helle Suhr Østergaard. Jeg brænder for at arbejde med grafisk design og online marketing. I bagagen har jeg over 20 års erfaring inden for grafisk produktion og markedsføring på nettet. Jeg har arbejdet med alt fra visitkort, møbelkata­loger, prislister, emballage, banner, annoncer til udvikling og vedligeholdelse af hjemmesider, webshops, online medier, søgemaskineoptimering (SEO), adwords og nyhedsbreve.

 

 

Erfaring fra solid og anerkendt dansk design-virksomhed

En stor del af min erfaring har jeg fra min tid hos Trip Trap (nu Skagerak). Hos Trip Trap arbejdede jeg med grafisk produktion i alle aspekter – fra visitkort til store, omfattende møbelkataloger. Vedligeholdelse og opdatering af deres hjemmeside var også en del af dagligdagen. Min sans for det visuelle design, og vigtigheden i samtidig at være grundig og have øje for detaljen, blev videreudviklet igennem årene hos Trip Trap.

 

 

Tryghed i samarbejdet er vigtig

Med mig som din samarbejdspartner vil du møde en ansvarsfuld, rutineret og glad person med en god portion humor. Jeg arbejder struktureret med stor kreativitet og har altid styr på mine deadlines. Det giver dig tryghed i samarbejdet.

Hvad siger kunderne om samarbejdet?

Super godt samarbejde med Helle. Hun fik leveret opgaven hurtigt og i rigtig god kvalitet. 100% professionel arbejde. Jeg vil helt sikkert bruge hende til lignende projekter i fremtiden. Kan varmt anbefales 🙂

– Gökhan Abanoz, My Red Bag

Et rigtigt godt samarbejde på mail efter en effektiv telefonsamtale. Helle var rigtig god til, at ramme lige netop det vi havde forestillet os. Kan varmt anbefales!

– Johnni Johansson, Kreativt Format

Da vi indledte samarbejdet, havde jeg en overordnet idé om, hvad min hjemmeside skulle udstråle, og INGEN idé om, hvordan hjemmesider bliver til 🙂 . Det har Helle derimod! Jeg er meget tilfreds med vores samarbejde og meget glad for resultatet af det. Som sparringspartner er Helle lydhør, kreativ, fleksibel, ærlig og humoristisk, og hun vender hurtigt tilbage med kommunikation og udkast til løsninger. Efterfølgende har Helle lavet andre opgaver for mig, og jeg kan kun give hende min varmeste anbefaling!

– Dorte Sveistrup, d’Sveistrup

Helle får 5 stjerner (ud af 5, red.) stort set over hele linien. Aftaler og budgetter blev overholdt. Undervejs opstod behov for nogle ekstra services som Helle også løste til vores tilfredshed - selvfølgelig mod ekstrabetaling. Kan varmt anbefale Helle til grafiske opgaver og hjemmesider m.v.

– Torben D.

Helle har lavet et flot arbejde og samarbejdet forløb perfekt. Mange tak for alt. Er super tilfreds med slutresultatet. Virkelig godt arbejde.

– Marcus Overgaard, Jydeservice

Du er altid velkommen til at kontakte mig

Har du lyst til at høre mere om Suhr Grafik & Marketing og hvad jeg kan tilbyde dig og din virksomhed?

Så er du meget velkommen til at kontakte mig og aftale et uforpligtende møde – jeg kommer gerne ud til en kop kaffe og en snak om, hvad grafisk design og online marketing kan gøre for din virksomhed.

Telefon +45 6171 0616