fbpx
Title Image

Professionelt hjemmeside design giver synlighed på nettet

Når du vil skaffe nye kunder og servicere dine nuværende er det vigtig med et professionelt hjemmeside design, da den er dit ansigt udadtil på internettet. Besøgende på din hjemmeside (=mulige kunder) vurderer på få sekunder, om de vil handle med dig. Med en professionel hjemmeside, hvor der er tænkt over struktur, design, indhold og brugervenlighed, kan du hurtigt og præcist give dine potentielle kunder et indtryk af, hvad du som virksomhed kan tilbyde dem.

 

Dine besøgende skal føle sig velkommen og inviteres indenfor. Det er afgørende, at det er nemt for dem at finde rundt på din hjemmeside og få de oplysninger, de har brug for.

Undgå at miste kunder – få en brugervenlig hjemmeside

I vores digital verden, klikker dine potentielle kunder sig hurtigt rundt på nettet for at finde det, de har brug for. De vil ikke spilde deres tid og gider derfor ikke bruge mange sekunder på en dårlig designet hjemmeside, der er forvirrende, uoverskuelig og ulogisk. Det virker hverken troværdigt eller professionelt. På et øjeblik og med et enkelt klik kan en besøgende forlade din hjemmeside og en mulig kunde er mistet.

 

Vil du have nye kunder og større omsætning er det helt afgørende med en flot, overskuelig og brugervenlig hjemmeside, der også er responsive/mobilvenlig, så den fungerer lige godt på både computer, mobil og tablet. Den besøgende skal tages i hånden og guides rundt på din hjemmeside. Brugervenlighed handler om at gøre det nemt for potentielle kunder at finde det, de søger. Samtidig er brugervenlighed også medvirkende til, at det bliver nemmere for søgemaskinerne at finde dig og dermed også nemmere for potentielle nye kunder.

WordPress – et gennemtestet CMS system til dit hjemmeside design

Hos mig bliver din hjemmeside opbygget i det gennemtestede CMS system WordPress. WordPress er samtidig verdens mest populære CMS system – over halvdelen af alle hjemmesider er lavet i WordPress. Læs mere  om WordPress her.

 

WordPress er et meget brugervenligt CMS system. Når din færdige hjemmeside er leveret er det nemt for dig selv at redigere tekst, skifte billeder eller oprette nye sider. Hvis du helst er fri for selv at sætte dig ind i WordPress systemet, fordi det giver mere mening at bruge din tid anderledes, vil jeg altid gerne hjælpe dig videre med din hjemmeside.

Hvad er inkluderet?

Når du vælger at få lavet din hjemmeside hos mig er følgende altid inkluderet:

 

 design og layout af hjemmeside ud fra dine ønsker

 opsætning i WordPress

  responsivt design (mobil-venligt)

  grundlæggende søgemaskineoptimering (SEO)

  kontaktformular og google maps

  favorit-ikon (lille billedfil, der bliver vist i adresselinjen for hjemmesiden) 

  tilkobling af statistik plugin/modul, der fortæller en masse om de besøgende på hjemmesiden

  installering af WordFence plugin, der overvåger hjemmesiden og øger sikkerheden

  infobox om brug af cookies

 

Ovenstående er de helt grundlæggende ting, som jeg anbefaler at have på enhver hjemmeside. Hvilke behov og ønsker du har til din hjemmeside kan sagtens være meget mere f.eks. blog, webshop, søgefunktion, tilmeldingsfelt til opsamling af emailadresser, popup. Hvis du er tivivl om, hvad der nødvendigt på din hjemmeside, hjælper jeg dig med at få et overblik.

 

Pris på en basis hjemmeside – fra 9.950 kr. ekskl. moms

Sådan foregår det

Med mig som din samarbejdspartner til design af din hjemmeside, får du en personlig og nærværende kontakt. Jeg sørger for at holde alle trådene samlet lige fra det første møde til din hjemmeside er online. Samarbejdet forløber således:

 

  intromøde (personligt eller pr. telefon) hvor vi snakker om indhold og struktur

 jeg laver et oplæg til dit hjemmeside design og sender til dig

 designoplægget tilrettes efter dine ønsker

 når du har godkendt designet, går jeg i gang med at opbygge din hjemmeside

 færdig hjemmeside leveres efter aftale

 

Jeg kan også hjælpe dig med at oprette domæne og webhotel hvis nødvendigt.

Har du brug for hjælp til tekster eller billeder, har jeg gode samarbejdspartner, jeg kan kontakte, så du får en samlet løsning og ikke skal have flere forskellige samarbejdspartner til det samme projekt.