Cookie- og persondatapolitik

 

Hos Suhr Grafik prioriterer vi datasikkerhed og fortrolighed højt. Dit privatliv er vigtigt for os, og vores behandling af dine personoplysninger på vores hjemmeside sker naturligvis i henhold til persondataloven.

 

Denne hjemmeside er drevet og ejet af:

Suhr Grafik

Troldhasselvej 15, 9230 Svenstrup J

Tlf. +45 6171 0616

Mail: helle@suhrgrafik.dk

CVR-nr.: 37655368

 

Indsamling af personoplysninger

Du vil altid blive informeret i forbindelse med indsamling af personlige oplysninger om dig. De personoplysninger, som vi indsamler, kan for eksempel omfatte dit navn, din e-mailadresse, dit telefonnummer og lignende identifikationsoplysninger, samt oplysninger om din navigation på hjemmesiden.

Det vil altid fremgå i forbindelse med afgivelsen af oplysninger, hvorvidt afgivelsen er frivillig eller er nødvendig for gennemførelsen af den ønskede handling.

 

Anvendelse af personoplysninger

Brug af dine personoplysninger til fremsendelse af markedsføringsmateriale finder kun sted, såfremt du forinden har afgivet dit udtrykkelige samtykke, medmindre loven giver mulighed for, at vi kan kontakte dig eller din virksomhed uden, at du afgiver dit samtykke først.

 

Videregivelse af personoplysninger

Dine personoplysninger videregives ikke til en tredjepart uden din tilladelse. Det kan dog under visse omstændigheder og i henhold til lovgivningen være nødvendigt at videregive oplysninger til offentlige myndigheder eller politiet. Eksempelvis kan oplysninger videregives til politiet i tilfælde af mistanke om kreditkortsvindel.

 

Sletning af personoplysninger

Vi sletter dine personoplysninger, når vi ikke længere har behov for at behandle dem til opfyldelsen af det ønskede formål. Oplysningerne kan dog behandles og opbevares længere i anonymiseret form.

 

Cookies og Google Analytics

Vi anvender cookies på vores hjemmeside for at optimere din brugeroplevelse og gøre den mere effektiv. En cookie er en lille tekstfil, som sendes fra en webserver til din browser og derefter lagres på din harddisk. Cookies gør det muligt for os at indhente data om din færden på vores hjemmeside, men ikke om, hvem du er. Indsamling af denne slags data sikrer udelukkende, at vi løbende kan evaluere og forbedre vores hjemmeside. Du kan til enhver tid vælge at blokere eller slette cookies på din computer eller tablet – se vejledning på www.minecookies.org/cookiehandtering. Hvis du gør dette, kan du muligvis ikke bruge alle hjemmesidens funktioner. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Vi sælger ikke eller på anden måde videregiver information om vores brugers brug og navigation på vores hjemmeside.

Udover cookies anvender vi også Google Analytics til at analysere, hvorfra og hvordan gæster kommer til vores hjemmeside, og hvordan de generelt agerer, når de er her. Denne slags data giver os værdifuld indsigt i, hvor vi kan optimere vores hjemmeside og dermed give en endnu bedre brugeroplevelse. Hvis du ønsker at vide mere om Google Analytics, og hvad redskabet indebærer for dig som besøgende på vores hjemmeside, kan du læse mere på www.google.com/analytics.

 

Sikkerhed

Vi har implementeret sikkerhedsforanstaltninger til sikring af, at vores interne procedurer lever op til vores høje sikkerhedspolitiske standarder. Vi bestræber os således bedst muligt på at beskytte kvaliteten og integriteten af dine personlige oplysninger.

 

Dine rettigheder

Du er til enhver tid berettiget til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, dog med visse lovbestemte undtagelser. Du har endvidere ret til at gøre indsigelse mod indsamlingen og mod den videre behandling af dine personlige oplysninger, herunder mod profilering/automatiske afgørelser. Du har herudover også ret til at få berigtiget, slettet eller blokeret dine personlige oplysninger efter reglerne herom. Du har desuden ret til at få udleveret oplysninger om dig selv, som du har givet til os, og til at få transmitteret disse oplysninger til en anden dataansvarlig.

 

Ændringer af oplysninger mv.

Hvis du ønsker, at vi opdaterer, ændrer eller sletter personlige oplysninger, som vi har registreret om dig, ønsker at få adgang til de personoplysninger, der behandles om dig, eller at tilbagekalde eventuelle samtykker, som du måtte have afgivet, kan du kontakte os på helle@suhrgrafik.dk eller tlf. 6171 0616.

 

Links til andre websites mv.

Suhr Grafik tager ikke ansvar for indhold på andre hjemmesider, som vi linker til, eller måden hvorpå de behandler personoplysninger. Når du besøger en anden hjemmeside, opfordrer vi dig derfor til at læse om den respektive indehavers behandling af personoplysninger og lign. væsentlige erklæringer.